Menu
Billedserier
Julefrokost 2018
Traditionen tro var løbesko og tights skiftet ud med det pæne tøj til denne torsdags "træning". Vi nød bl.a. sild, æg, risalamande og 2 forskellige snaps, hvoraf især den ene vil blive husket længe. Jørgen køber IKKE denne variant næste år. Julens sange blev sunget (godt vi alle medbringer telefonen overalt) og venskabet sat på prøve under pakkespillet. Igen i år var opfindsomheden stor.

Tilmelding og betaling


Specielt for 2019:

I anledning af klubbens 10-års jubilæum har vi i år valgt både at inkludere startgebyr til 2 løb og en løbe t-shirt i kontingentet. Prisen er stadig kun 350 kr. for hele sæsonen.

Vælg mellem Kilen Rundt, Mejrup Byfestløb, vores eget Actona Borgerløb eller Vestjysk Halvmaraton. Der er flere distancer at vælge mellem til alle løb.


Før du melder dig ind, er du velkommen til at komme og gå/løbe med os et par gange - så du bliver HELT sikker på, at det lige er noget for dig....og det gør du ;-)
 
Du kan læse om de enkelte medlemskaber og gå til betaling i menuen til venstre.
 
Du er også meget velkommen til at tage fat i en af trænerne, så svarer de gerne på spørgsmål. Mød op ved Tvis Centeret på en træningsaften eller send en mail (se under http://loeb.tvisby.dk/pages/webside.asp?articleGuid=194001).
 
 
Seneste nyt
17.7.19
Sundheds stand-up