Menu
Kalender
5.12.19
Julefrokost Tvis Løb & Motion
Billedserier
Julefrokost 2018
Traditionen tro var løbesko og tights skiftet ud med det pæne tøj til denne torsdags "træning". Vi nød bl.a. sild, æg, risalamande og 2 forskellige snaps, hvoraf især den ene vil blive husket længe. Jørgen køber IKKE denne variant næste år. Julens sange blev sunget (godt vi alle medbringer telefonen overalt) og venskabet sat på prøve under pakkespillet. Igen i år var opfindsomheden stor.

Klubaften 16 juni 2015 - GRILLAFTEN


Super hyggelig grillaften i Løbeklubben. Vejret var ikke som en rigtig juni aften - kun 12 grader og meget lidt sol, så vi varmede op til rundbold og trak indenfor til spisning. 
Selv en gang uskyldig rundbold kan få alvorlig udgang når man forsøger sig med en pludselig spagat i sin iver på at vinde. Joan måtte ned og bide i græsset og fik desværre en stor fibersprængning i baglåret. (Heldigvis i bedring og forhåbentlig snart klar til løb igen) Super hyggelig grillaften i Løbeklubben. Vejret var ikke som en rigtig juni aften - kun 12 grader og meget lidt sol, så vi varmede op til rundbold og trak indenfor til spisning.
Selv en gang uskyldig rundbold kan få alvorlig udgang når man forsøger sig med en pludselig spagat i sin iver på at vinde. Joan måtte ned og bide i græsset og fik desværre en stor fibersprængning i baglåret. (Heldigvis i bedring og forhåbentlig snart klar til løb igen)
Seneste nyt
1.9.19
Klubaften hos Sport24
Onsdag den 4. september er der 25% rabat på det meste af butikkens varer.